• Kategorie
  • Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów.

Miejsce wydania Gdańsk
Rok 2004
Wydanie I
Ilość stron 200
Format A4
Okładka miękka
Brak towaru
129.00 -23% 99.90
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 1-5 dni
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty 0
Przesyłka biznesowa 48h PP pobranie 0
Przesyłka biznesowa 48h PP 10
Paczkomaty InPost 12
Kurier (Pobranie) 20
Dostępność 0 szt.
ISBN 83-7187-942-3
EAN 8371879423
Zostaw telefon

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów.

Autor(zy): ........................
ISBN: 83-7187-942-3
Miejsce wydania: Gdańsk
Rok wydania: 2004
Wydanie :I
Ilość stron: 200
Format: A4
Okładka: miękka

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Wydawcy